Valoris tandartsen
kiest voor DentLED

Nieuwe tandartspraktijk Almere Duin

Valoris tandartsen heeft voor haar prachtige nieuwe praktijk in Almere Duin gekozen voor DentLED volspectrumdaglichtlampen. Danzij het volledige spectrum van daglicht is een hoge luxwaarde te realiseren zonder dat er verblinding onstaat bij patient en behandelaar. Men kan perfect kleurbepalen en de overgang van de door de tandartslamp verlichte mond naar de omgeving is exact 10%.  Ook zijn er geen hindelijke knipperingen aanwezig dankzij de flikkervrije drivers. Kortom; eigenschappen die minder vermoeidheid veroorzaken.

Dentled tandarts verlichting - Valoris tandartsen

Wist u trouwens dat dentLED volspectrumdaglichtlamepn zelfs bij 2000 Lux geen negatieve invloed hebben op de uithardingstijd van composiet? Iets wat door de hoge blauwwaarde in het spectrum van een normale daglichtlamp direct merkbaar is.

Voor angstpatienten, kinderen en gewoon omdat het een leuke aankleding is van de praktijk heeft men gekozen voor onze fraaie fotopanelen.

Hartelijk dank Valoris tandartsen en Arseus Dental voor het mogen leveren!

Benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen voor uw praktijk en wilt u het licht eens ervaren? Arseus Dental adviseerd u graag over de mogelijkheden en heeft in haar toonzaal in Waalwijk vele DentLED volspectrumdag armaturen opgesteld.

Producten:
DL60 DENTLED 

HIGH RES PHOTO Panelen

Partner: Arseus dental