Dentled behandelkamer M

Voor een lichtkleurige behandelkamer van c.a. 16/20 vierkante meter met een plafondhoogte van 2.4/2.6 meter wordt met vier tot zes 50 Watt Dentled daglicht panelen gewerkt. De daglicht panelen worden als U-vorm of lichtlijn opstelling rond de behandelstoel in het systeem plafond geplaatst. De juiste lichtsterkte op de werkvloer en bij de hoofdsteun ( 2000 lux )wordt hier mee behaald. Naast de U-vorm opstelling kan u in overleg ook andere opstellingen kiezen.  – Afmeting: 595×595 & 1195×295 (standaard Europese systeem plafondmaten, met uitzondering Duitsland)

DL60 – bekijk de LED panelen en specificatie: Klik hier

Het is belangrijk dat u het licht ervaart om een goede keuze te kunnen maken voor uw praktijk en werkplek. Dentled of uw dealer kan uw praktijk bezoeken voor een lichtmeting en demo. Het is natuurlijk ook mogelijk om in de showroom van de dealer het licht te ervaren. 

Vraag demo of offerte aan

Dentled behandelkamer M-Sky

Voor een lichtkleurige behandelkamer van c.a. 16/20 vierkante meter met een plafondhoogte van 2.4/2.6 meter wordt met vier tot zes 50 Watt Dentled panelen welke als U-vorm opstelling rond de behandelstoel wordt geplaatst de juiste lichtsterkte op de werkvloer (luxwaarde) gehaald.

Behandelkamer Dentled opstelling aangevuld met een prachtige dakraam simulatie van 4 of 6 panelen. Deze haarscherpe fotoled panelen zijn speciaal voor dentale werkplekken ontworpen. Het lage Wattage van 12 Watt voorkomt blauw licht in de behandelkamer, standaard voorzien van flikkervrije drivers en speciale anti reflectiecoating; eigenschappen die minder vermoeidheid veroorzaken aan uw ogen.

De fotoled dakraamsimulatie is een prachtige beleving en de perfecte afleiding voor kinderen en angst patiënten.

Naast de U-vorm opstelling kan men ook voor twee ingebouwde lichtlijnen naast de behandelstoel kiezen. Voor de keuze van een bestaande behandelkamer met systeemplafond is het belangrijk te bepalen of de behandelstoel in het hart van systeemplafondprofiel (afb.3) of juist in het hart van de systeemplafondtegel is gepositioneerd (afb. 1,2&4). Afmeting: 595×595 & 1195×295 (standaard Europese systeem plafondmaten, met uitzondering Duitsland)

Bekijk de LED panelen en specificatie: Klik hier

 

Vraag demo aan Contact

System U Vorm 

Dentled behandelkamer U

Voor een lichtkleurige behandelkamer van c.a. 16/20 vierkante meter met een plafondhoogte van 2.4/2.6 meter wordt met een U-vorm PVU Dentled directe/ indirecte de juiste lichtsterkte op de werkvloer (luxwaarde) gehaald. Het directe/ indirecte licht geeft een optimale lichtverdeling via wanden en plafond.

Voor behandelkamers met een hoger plafond en of donkere wanden en vloer bestaat de mogelijkheid de PVU U-vorm van meer output te voorzien waardoor de 2000 lux op de werkplek gegarandeerd blijft.

  • Standaard voorzien van batterijloze dimmer
  • Naast de standaard Ral kleur 9006 ook leverbaar in Ral kleur naar keuze eventueel voorzien van structuur
  • Jaarlijkse automatische aanpassing van output terugloopcompensatie waardoor de lichtsterkte nooit terugloopt

Bekijk de U vorm en specificatie: Klik hier

 

 

Dentled behandelkamer U-Sky

Voor een lichtkleurige behandelkamer van c.a. 16/20 vierkante meter met een plafondhoogte van 2.4/2.6 meter wordt met een U-vorm PVU Dentled direct indirect de juiste lichtsterkte op de werkvloer (luxwaarde) gehaald. Het directe/ indirecte licht geeft een optimale lichtverdeling via wanden en plafond.

Voor behandelkamers met een hoger plafond en of donkere wanden en vloer bestaat de mogelijkheid de PVU U-vorm van meer output te voorzien waardoor de 2000 lux op de werkplek gegarandeerd blijft.

  • Standaard met batterijloze dimmer
  • Naast de standaard Ral kleur 9006 ook leverbaar in Ral kleur naar keuze eventueel voorzien van structuur
  • Jaarlijkse automatische aanpassing van output terugloopcompensatie waardoor de lichtsterkte nooit terugloopt

Behandelkamer U opstelling aangevuld met een prachtig dakraam met simulatie van 4 of 6 panelen. Deze haarscherpe fotoled panelen zijn speciaal voor dentale werkplekken ontworpen. Het lage Wattage van 12 Watt voorkomt blauw licht in de behandelkamer, standaard voorzien van flikkervrije drivers en speciale anti reflectiecoating; eigenschappen die minder vermoeidheid veroorzaken aan uw ogen.

De fotoled dakraam met simulatie is een prachtige beleving en de perfecte afleiding voor kinderen en angstpatiënten.

Bekijk de U vorm en specificaties: Klik hier

 

Dentled behandelkamer B

Voor een lichtkleurige behandelkamer van c.a. 10/12 vierkante meter met een plafondhoogte van 2.4/2.6 meter wordt met een mono BRD 3×50 Watt Dentled direct/ indirect de juiste lichtsterkte op de werkvloer (luxwaarde) behaald. Het directe/ indirecte licht geeft een optimale lichtverdeling via wanden en plafond.

Voor een juiste lichtverdeling bij grotere behandelkamers adviseren wij plaatsing van een of meer Dentled panelen (in of opbouw 50 Watt).

Naast de standaard Ral kleur 9006 ook leverbaar in Ral kleur naar keuze, eventueel voorzien van structuur.

Let op! Bij het maken van een keuze voor (bestaande) behandelkamers is het belangrijk rekening te houden met de positie van een eventuele plafond-gemonteerde operatielamp en de positie van het systeemplafond ten opzichte van de behandelstoel. De directe/ indirecte verlichting wordt doorgaans op 220 cm. van de vloer afgehangen. Vanzelfsprekend houden wij bij plaatsing rekening met de hoogte van de röntgenbuisarm en de reikwijdte van de operatielamp.

Bekijk de LED panelen en specificatie: Klik hier

 

Bekijk ook de andere oplossingen 

Naast de bovenstaande toepassingen helpen wij u graag indien uw praktijkruimte andere afmetingen heeft of specifieke wensen heeft. Neem s.v.p. contact op en wij helpen u graag verder.