Er zijn verschillende type Dentled werkplekverlichtings- armaturen in zowel standaard maatvoeringen als maatwerk. Naast onze maatwerkarmaturen welke afgehangen worden aan staaldraad waardoor ze zowel direct als indirect licht geven, bieden wij Dentled ook als LED panelen aan welke in een systeemplafond kunnen worden geplaatst. Bij vaste plafonds bestaat de mogelijkheid van montage middels een opbouwframe.

Afhankelijk van afmetingen en kleursamenstelling van een ruimte, de positie van een operatielamp en persoonlijke voorkeur  geven wij hieronder een aantal voorbeelden van opstellingen.

Alle armaturen worden voorzien van hoogwaardige componenten van uitsluitend A-merken zoals Samsung en Philips. Ze zijn standaard voorzien van een CRI/ RA van 93.5, flikkervrije drivers en 5 jaar garantie.

Voor het behalen van de luxwaarde (lichtsterkte op werkhoogte) op basis van de geldende richtlijnen voor tandarts behandelkamers zoals aangegeven in onderstaand schema kunt u kiezen uit onderstaande opstellingen. Hiermee garanderen wij minimaal 2000 lux op het hoofdsteuntje als de stoel in behandelpositie staat en een geleidelijke overgang naar de overige delen van de ruimte.

Voor een geleidelijke overgang (lichtsterkte en lichtkleur) van behandelkamer naar de gang en sterilisatieruimte adviseren wij plaatsing van Dentled in de gehele personeelsrouting.

Bekijk ook de andere oplossingen 

Naast de bovenstaande toepassingen helpen wij u graag indien uw praktijkruimte andere afmetingen heeft. Ook voor specifieke wensen en maatwerk leggen wij de mogelijkheden graag aan u voor. Bekijk hier een aantal van onze referentiepraktijken.