Tandartspraktijk Boca Sana te Zeist en Bunnik zijn recent door onze dealer Henry Schein ingericht met Dentled volspectrum daglicht LED verlichting. 

Boca Sana Zeist is gevestigd in een voormalige boerderij en zeer vakkundig verbouwd tot een prachtige tandartspraktijk waarbij net als in Bunnik gekozen is voor Dentled volspectrum daglicht. Samen met de eigenaren Thomas de Leth en Peter Van der Eerden is gekozen voor fraaie maatwerk lijn armaturen boven de behandelunits en gangen in combinatie met inbouw Dentled panelen voor de steralisatie. Hierdoor is de gehele patiënten en personeel routing voorzien van optimale Dentled werkveld verlichting waarbij de juiste overgangen van lichtsterkte en kleurtemperatuur gerealiseerd is. We zijn trots op het resultaat en dankbaar voor de samenwerking met Boca Sana en Henry Schein.

BocaSana Dentled
BocaSana
Dentled BocaSana behandelkamer verlichting
BocaSana Dentled deltal treatmentroom
BocaSana Dentled
Boca Sana Dentled
BocaSana Dentled Tandarts verlichting LED
BocaSana Dentled Tandarts verlichting LED

Tandartspraktijk:  Boca Sana Zeist, Koppelweg 15, 3704 GD Zeist https://www.bocasana.nl/

Partner: Henry Schein – www.henryschein.nl 

Verlichting: 

Tandartspraktijk Boca Sana te Zeist en Bunnik zijn recent door onze dealer Henry Schein ingericht met Dentled volspectrum daglicht LED verlichting.  Boca Sana Zeist is gevestigd in een voormalige boerderij en zeer vakkundig verbouwd tot een prachtige tandartspraktijk waarbij net als in Bunnik gekozen is voor Dentled volspectrum daglicht. Samen met de eigenaren Thomas de …