Samenwerkende Tandartsen Zeist – Kiest Dentled voor Tandtechnieker

De tandtechnieker werkt uitsluitend met Dentled DL60 volspectrum daglicht LED lampen.  Er is gekozen voor een Carré opstelling waardoor vanuit alle hoeken voldoende licht is. De ideale verlichting voor kleurbepaling en werkveld verlichting. 4500 lux en geen negatieve invloed op uitharding composiet. De tandtechnieker heeft geen tandarts lamp meer nodig. Mocht u vragen hebben over deze oplossing neem gerust contact met ons op. 

Dit was de laatste behandelkamer die werd opgewaardeerd met de nieuwste Dentled-verlichting. Onze partner Henry Schein heeft eerder dit jaar op verzoek van Colosseum Dental Group alle behandelkamers voorzien van Dentled DL60 om ervoor te zorgen dat de verlichting van de werkomgeving van het tandheelkundige team voldoet aan de nieuwste normen en voorschriften voor stroomverbruik.

Tandtechnieker kiest voor dentled verlichting
Tandtechnieker kiest voor dentled

Product: DL60 DENTLED

Partner: Henry Schein

XQ DENT – Montaubanstraat 16
 – Zeist
W: https://www.samenwerkendetandartsen.nl/

Samenwerkende Tandartsen Zeist – Kiest Dentled voor Tandtechnieker De tandtechnieker werkt uitsluitend met Dentled DL60 volspectrum daglicht LED lampen.  Er is gekozen voor een Carré opstelling waardoor vanuit alle hoeken voldoende licht is. De ideale verlichting voor kleurbepaling en werkveld verlichting. 4500 lux en geen negatieve invloed op uitharding composiet. De tandtechnieker heeft geen tandarts …