Dentled installatie bij Zamenhofdreef Utrecht

Dierenkliniek Zamenhofdreef Utrecht kiest voor de installatie van volspectrum daglicht LED-verlichting, een beslissing die werd ingegeven door de wens om de ergonomie te verbeteren en proactief in te spelen op de verschuiving van conventionele TL-verlichting T8 en T5. Installatie van Dentled DL120 en Whiteline Led panelen. 

Deze keuze brengt een groot aantal voordelen met zich mee voor de omgeving van de kliniek. De introductie van daglicht LED-verlichting met een volledig spectrum evenaart natuurlijk zonlicht, wat leidt tot nauwkeuriger zicht en verbeterde kleurweergave.

De overgang leidt ook tot minder vermoeide ogen voor het personeel van de kliniek. Door een rustgevende en natuurlijke verlichting omgeving na te bootsen, bevordert deze verandering een comfortabele sfeer, wat aanzienlijk ten goede komt aan taken die langdurige concentratie vereisen.

Energie-efficiëntie is een ander positief resultaat, dat voortkomt uit de beslissing van de kliniek om LED-verlichting te gebruiken. Dit vermindert niet alleen de energie-uitgaven na verloop van tijd, maar sluit ook aan bij milieubewuste praktijken.

Dentled installatie bij Zamenhofdreef Utrecht Dierenkliniek Zamenhofdreef Utrecht kiest voor de installatie van volspectrum daglicht LED-verlichting, een beslissing die werd ingegeven door de wens om de ergonomie te verbeteren en proactief in te spelen op de verschuiving van conventionele TL-verlichting T8 en T5. Installatie van Dentled DL120 en Whiteline Led panelen.  Deze keuze brengt een …