De praktijk was voorzien van conventionele TL verlichting in de gangen met een warme kleurtemperatuur van 4000 Kelvin en een compacte lichtbundel welke niet ideaal was voor een goede lichtspreiding. Boven de behandelstoelen hingen TL U-vormen met een luxwaarde van 800.

De gehele praktijk is voorzien van Dentled inbouw volspectrumdaglichtlampen. Bij het hoofdsteuntje is een luxwaarde van 2100 gerealiseerd met een geleidelijke overgang naar alle andere ruimten binnen de personeelsrouting. De Dentled volspectrumdaglichtlampen worden als prettig en rustig werklicht ervaren. Deze plaatsing zal ook een aardige energiebesparing tot gevolg hebben.

De praktijk was voorzien van conventionele TL verlichting in de gangen met een warme kleurtemperatuur van 4000 Kelvin en een compacte lichtbundel welke niet ideaal was voor een goede lichtspreiding. Boven de behandelstoelen hingen TL U-vormen met een luxwaarde van 800. De gehele praktijk is voorzien van Dentled inbouw volspectrumdaglichtlampen. Bij het hoofdsteuntje is een …