Geweldige refit voor deze tandartspraktijk in Almere:

De praktijk was voorzien van conventionele TL verlichting. Lichtwaarde in behandelkamers was 1300 lux. De gehele praktijk is voorzien van Dentled. In alle ruimten met uitzondering van de behandelkamers zijn  opbouw Dentled armaturen geplaatst zodat er een geleidelijke overgang van lichtkleur en sterkte gerealiseerd is naar de behandelkamers.

In de behandelkamers zijn Dentled U-vormen geplaatst. Deze geven een aangenaam zacht en perfect verdeeld licht dankzij de directe en indirecte verlichting. In de behandelkamer hebben wij de armaturen zo ingesteld dat er 2100 lux op het hoofdsteuntje gemeten wordt. De medewerkers ervaren het licht als rustig, aangenaam, zacht en ideaal voor kleurbepaling.

Zie bovenzijde van PVU Armatuur indirect en directe verlichting. Om een optimale overgang van lichtsterkte in de routing van een praktijk te realiseren zjjn Dentled panelen ook de in gangen en sterilisatieruimtes toegepast.

Geweldige refit voor deze tandartspraktijk in Almere: De praktijk was voorzien van conventionele TL verlichting. Lichtwaarde in behandelkamers was 1300 lux. De gehele praktijk is voorzien van Dentled. In alle ruimten met uitzondering van de behandelkamers zijn  opbouw Dentled armaturen geplaatst zodat er een geleidelijke overgang van lichtkleur en sterkte gerealiseerd is naar de behandelkamers. …